2 thoughts on “Min datter Maria”

 1. Hei eg er venn med deg på facebook. Og har sitt bildene dine. Masse fine bilder. Eg har tilogmed to unger som har søkt om å bli foto modell, trur eg har 3. Dei eine er flyttet vekk i frå heimen for å gå på skule.
  Men det eg lurte på er kva tar du for pris for å fotografere? Har vore hjå mange forskjellige fotografer, men har ikkje vore fornøyd.
  Eg vil gjerne ha med foto bok. Som mor til 4 unger, har eg vore hjå forskjellige fotografer til konf. bilde. Er lite fornøyd, til neste år har eg siste mann som konf, og er byrja å snuse på kor vi skal ta blider. eg har lyst på tlii gøye og litt vanlige bilder. Han spiller fottball og i band. Kansje vi skal ta med gitar og fottball, har ikkje heilt bestemt meg.
  Lurer og på å ta nye familie bilder.
  Men i år har eg lurt på å ta bilde av meg og min bror, mamma og pappa. og oss 4 i lag. kva tar du for det? Har gjort det med min manns fam, uten at det vart så vell lykka.
  Ser du leiter etter ting til studio, der i blant dukke vogn. Eg har ein liten raud gammal dukkevogn, som ungene brukte til å lære å gå med. Har kjøpt den brukt. er det noko du er inntrisert i ?
  Helsing janne irene Hjelle Nygård.

 2. Ja du er heldig som får jobbe med så flotte modeller,store og små.Har sett igjennom masse bilder idag noen var veldig gamle. Fant også noen av dine oldeforeldre. Og det som er så fint er at de jo har en historie. Man blir aldri lei av å se på bilder!

Leave a Reply