Lines

Kunstfoto

FotografMonicas serie med dråpebilder er tidligere stilt ut en rekke ganger på ulike kunstgallerier over hele landet. Bildene er ikke manipulert, men fotografert ved hjelp av ulike filtre og farger i vann, noe som gir flotte mønstre og speilinger. Selges ferdig innrammet, signert og nummerert i kun 30 eksemplarer. Priser fra 1500,-

Sjokolade Strange Candy KronenIce Blue

9 thoughts on “Kunstfoto”

  1. Har kjøpt ett bilde med dråper – nydelige bilder!

    Lurer på hvor jeg kan få tak i flere?

  2. Hei Kari-Mette. Om det er mine dråpebilder du vil ha, kan du i hvert fall kjøpe de her hos meg… Sender deg en mail jeg!

  3. som sagt før, så er disse utrolig flotte! har foreslått dem til Fylket på Lillehammer, angående oppussingen av Skyss-stasjonen!
    vibeke

  4. kjempefine bilder du tar! :) har du noen tips til lukkertid, blenderåpning, iso, o.l. for å få til slike bilder?

  5. Hei Cecilie! Takk for hyggelig tilbakemelding! Innstillingene er nok forskjellig på de ulike fotoshootene i og med at det naturlige lyset (fra vinduer) er litt ulikt avhengig av når på dagen bildene taes. Men det er viktig å være trygg på HVA innstillingene gjør, om man feks blender opp eller ned et hakk eller to. En stor anbefaling her; FOTOKURS! Dette gjør som regel at man klarer å komme vekk fra auto innstillinger, og slik får man MYE mer ut av det flotte speilreflekskamera man har liggende! Lykke til :-)

Leave a Reply

– making memories